Gratis loopbaan-apk in Week van de Loopbaan!

Een saai cv vol tekst en zonder foto, een slapende LinkedIn-pagina, veel werkervaring maar onvoldoende zicht op wat ik nu echt wilde en kon; dat bracht ik een aantal jaren geleden mee naar het gratis ontwikkeladviesgesprek met een loopbaancoach. Ik weet nog hoe opgelucht ik daarna thuiskwam; wat fijn om eens tegenover iemand te zitten die jou met een frisse blik bekijkt en die, zonder oordeel te vellen, je sterke kanten en ontwikkelpunten benoemt. En die door het stellen van vragen en het geven van opbouwende feedback jou aanzet tot actie en focus.

Vooruitkijken

Nu zit ik aan de andere kant van de tafel en ben jij misschien degene die behoefte heeft aan een frisse blik. Van 18 t/m 22 september organiseert beroepsvereniging Noloc namelijk weer de Week van de Loopbaan en kan je bij mij een kosteloos ontwikkelgesprek aanvragen. Of je nu werkzoekende of werknemer bent: zo’n gesprek is een waardevol moment om eens stil te staan bij je ervaringen, je ambities, je uitdagingen en je leermomenten. Zoals het motto van de Week van de Loopbaan luidt: Blijf scherp, blijf ontwikkelen.

Valkuilen en uitdagingen

Je kan zo’n gesprek eigenlijk zien als een soort loopbaan-apk. Hoe staat het met je motivatie? Ga je nog met plezier naar je werk of zou je daarin iets willen veranderen? Zo ja, wat dan en hoe bereik je dat?  Zijn er valkuilen en gedragspatronen waar je steeds tegenaan loopt? En als je werkzoekend bent: wat maakt het lastig om werk te vinden? In hoeverre kan je daar zelf invloed op uitoefenen?

Wat een loopbaan-apk jou oplevert

Na zo’n gesprek ga je met nieuwe inzichten en praktische tips de deur uit. Bijvoorbeeld hoe je sterker voor de dag kunt komen in sollicitaties, of voor beroepen of sectoren waar je niet eerder aan hebt gedacht. Je hebt ideeën ontwikkeld over hoe je je werk anders zou kunnen inrichten of hoe je je grenzen beter kan aangeven om stress te verminderen. Of hoe je je medewerkers gemotiveerd en duurzaam aan het werk kan houden. Want ook werkgevers kunnen gebruik maken van het ontwikkeladvies!

 

Wil jij ook een gratis loopbaan-apk?
Plaats je reactie of vraag onder dit artikel.
Of neem direct contact met mij op.

 

TERUG NAAR ALLE ARTIKELEN

 

Laat een reactie achter