FotovanDana-LR-5446

Werk maken van de werkvloer!

 

Diversiteit, werkgeluk, duurzame inzetbaarheid; werkgevers kunnen er niet meer omheen. Met de huidige krapte op de arbeidsmarkt wordt het ook belangrijker dat je medewerkers weet vast te houden of aan te trekken. Dat zij met plezier naar hun werk gaan en zich kunnen ontwikkelen. Dat ze zich gewaardeerd en gehoord voelen, ook de nieuwkomers op de werkvloer.

Coaching on the job

Vera Werkt begeleidt werknemers bij aandachtspunten in de praktische uitvoering of in werknemersvaardigheden als omgaan met feedback en werkdruk. Een traject omvat gesprekken met de werknemer en evaluatiemomenten met werknemer en werkgever. Ook kan Vera meelopen op de werkvloer. Er is aandacht voor zaken als leefstijl, sociaal netwerk en job carving.

Statushouders

Statushouders zijn vaak erg gemotiveerd maar hebben niet altijd de juiste informatie, diploma’s of ervaring. En werkgevers weten hen niet altijd te vinden. Daarnaast leiden cultuurverschillen en onduidelijke verwachtingen soms tot teleurstellingen. Vera Werkt voorkomt een mismatch door goede afspraken vooraf en de juiste begeleiding. Ook kan Vera Werkt via netwerken contact leggen met kandidaten.

Werk maken van re-integratie

Voor reintegratietrajecten van het UWV (modulaire trajecten, Werkfit en Naar Werk) is Vera Werkt aangesloten bij Dynamisch Bureau.
Ook is Vera Werkt beschikbaar voor begeleiding naar participatie en/of werk van uitkeringsgerechtigden in opdracht van gemeenten. Een training of workshop over solliciteren en netwerken voor deze doelgroep is eveneens mogelijk. 

Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.