Loopbaansubsidie voor mbo-medewerkers

Werk jij in het mbo en heb jij behoefte aan een frisse blik op je loopbaan? Dan kun je een subsidie van maximaal 500 euro incl. btw aanvragen voor een loopbaantraject bij een gecertificeerde loopbaanprofessional.

Loopbaan-APK

Of je nu docent bent, facilitair of administratief medewerker, hr-adviseur of studentbegeleider; voor bijna elke medewerker in het mbo komt er wel eens een moment dat je je afvraagt; waar sta ik, wat wil ik nog en wat is daarvoor nodig? Misschien wil je doorgroeien naar een specialistische functie, misschien overweeg je een om- of bijscholing. Misschien loop je tegen je grenzen aan, kamp je met werkstress of conflicten op de werkvloer waar je geen goed raad mee weet. Of misschien heb je het gewoon nog lekker naar je zin maar kun je wel wat feedback gebruiken om scherp te blijven. Wat je vraag ook is; zo’n coachingstraject is een mooie gelegenheid tot reflectie, tot terugblikken en vooruitkijken, en het maken van een actieplan.

Hoe werkt het?

Je kunt deze subsidie van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid aanvragen zonder tussenkomst van je werkgever. De eerstvolgende aanvraagronde is van 1 augustus tot 1 november. Daarna is er nog een ronde van 1 februari tot 15 juli 2025. Let op: voor de aanvraag heb je de factuur van de coach nodig en het coachingstraject moet al zijn afgerond. Voorwaarde is dat je in dienst bent van een mbo-school die onder de cao mbo valt. Voor het maximale subsidiebedrag kun je bij mij drie gesprekken van anderhalf uur doen. Zo’n kans laat je toch niet lopen!

Meer informatie vind je hier: https://www.sommbo.nl/gezondheidsbeleid/voor-jezelf/aandacht-voor-jezelf-dat-verdien-je/

 

 

Wil jij ook een loopbaan-APK? Plaats je reactie of vraag onder dit artikel.
Of neem direct contact met mij op.

 

TERUG NAAR ALLE ARTIKELEN

 

Laat een reactie achter