FotovanDana-LR-5318

Hoe Vera werkt

 

Je zal mij niet horen over droombanen. Liever onderzoek ik met jou wat het beste past bij jouw situatie en potentie. Mijn kracht: rust en vertrouwen uitstralen. Klanten voelen zich snel op hun gemak bij mij. Gesprekken verlopen open en ontspannen, met ruimte voor humor en tegengas. Ik denk mee en stuur bij waar nodig.

"Als je niets verandert, verandert er niets."

Vaak zie ik wel wil tot verandering. Probleem is meestal: hoe houd ik mijn motivatie vast? Hoe kom ik écht uit mijn comfort zone en bewaak ik structuur? Dat begint met praktische stappen, tools, tips en opdrachten. Stappen die leiden naar een nieuwe baan bijvoorbeeld, of een overtuigend plan voor een overstap.

Wat breng ik extra mee als coach?

Mijn loopbaan is geen rechte lijn omhoog maar een bochtig pad met pieken en dalen. Na een studie geschiedenis, verschillende banen, rondreizen en een omscholing werkte ik lange tijd als freelance journalist en eindredacteur.  Op latere leeftijd maakte ik na een tweede omscholing een loopbaanswitch naar jobcoaching.

Ik heb mezelf soms opnieuw moeten uitvinden en motiveren. Dat was niet altijd makkelijk. Maar ik weet ook dat elke ervaring je brengt naar iets nieuws en dat je nooit bent uitgeleerd. Dat geef ik jou graag mee, met de aanpak van een professional. Ik ben lid van de beroepsvereniging Noloc. Mijn kennis houd ik bij door te lezen, te netwerken en trainingen te volgen.

Mijn journalistieke achtergrond zie ik als een pré. Het wordt overal steeds belangrijker dat je jezelf overtuigend presenteert. Kortom, een goed verhaal vertelt. Door (kritisch) doorvragen, goed luisteren en samenvatten ga ik op zoek naar jouw verhaal en de rode draad daarin, wat jou bijzonder maakt.

https://www.verawerkt.nl/wp-content/uploads/2023/07/cropped-Favicon-Vera-Werkt.jpg

Certificaten erkende post-HBO opleiding Jobcoach; participatie- en loopbaanprofessional (Combo Emonomy) en TMA-professional

https://www.verawerkt.nl/wp-content/uploads/2023/07/cropped-Favicon-Vera-Werkt.jpg

Ervaring met reïntegratie- en inburgeringstrajecten voor UWV, gemeenten en werkgevers

https://www.verawerkt.nl/wp-content/uploads/2023/07/cropped-Favicon-Vera-Werkt.jpg

Organisatie en presentatie van events voor werkzoekenden bij JobOn en Werken voor Elkaar

"Zelden een betere workshop gehad - Top! Praktisch en informatief - Brede informatie en heldere taal! - Stimuleert je om uit je comfort zone te komen." (deelnemers workshop loopbaanswitch Werken voor Elkaar)