Vera Werkt is online!

Welkom op mijn website! Op deze pagina zal ik inzichten en tips met je delen rond werk zoeken en vinden, persoonlijke ontwikkeling en wat daar verder bij komt kijken.

Bloggen deed ik eigenlijk al een tijdje, maar dan voor mezelf. Gewoon in de vorm van een Worddocument, waarin ik mijn bevindingen en stappen vastlegde in de aanloop naar Vera Werkt. Mijn klanten raad ik ook altijd aan om een logboek bij te houden over hun loopbaanoriëntatie. Dat helpt om ideeën en opgedane kennis echt om te zetten in acties en om structuur te behouden. Zo vergeet je niets en houd je jezelf aan het werk.

Regie pakken

Wie zijn die klanten dan, denk je misschien. Mensen die de regie willen pakken over hun loopbaan maar daarbij wel wat ondersteuning en structuur kunnen gebruiken, zoals je in de testimonials op mijn homepage kan lezen. De kneepjes van het vak heb ik onder meer geleerd bij een reïntegratiebedrijf. Daar kreeg ik van klanten doorgaans een acht of hoger als rapportcijfer. Wat ik mij herinner van hun feedback:

‘ze is echt geïnteresseerd’, ‘goed bereikbaar en reageert snel’, ‘geeft goede tips en adviezen’, ‘ik zie weer toekomst voor mezelf’, ‘altijd vrolijk’, ‘luistert goed’, ‘en –  deze vind ik persoonlijk heel leuk – ‘doet normaal’

Toekomst zien

Een groot deel van mijn klanten, veelal met een WW-, WIA- of Wajonguitkering, ging binnen een jaar aan het werk. Soms door mijn bemiddeling, soms doordat ze door mijn coaching in actie kwamen en zelf een baan vonden. Dat laatste is natuurlijk het mooiste. Ook vind ik het geweldig om te zien hoe mensen zich ontwikkelen tijdens een traject. Ze krijgen meer zelfvertrouwen, leren nieuwe dingen en, het belangrijkste, ze zien weer een toekomst voor zichzelf. Daar krijg ik als coach ook energie van!

 

Heb ik hiermee je vertrouwen en interesse voldoende gewekt?
Ik hoor het graag, plaats je reactie of vraag onder dit artikel.
Of neem direct contact met mij op.

 

TERUG NAAR ALLE ARTIKELEN

 

Laat een reactie achter